Kernhemtosti met peer

Bereiden
Korstjes van Kernhem snijden en vervolgens in 12 evendikke plakken snijden. In zeef peren laten uitlekken en in reepjes snijden.Sneetjes brood aan één zijde met boter besmeren. Beboterde zijdevan 1 boterham beleggen met 1 plak rauwe ham, kwart van reepjes peer, 3 plakkenKernhem en snufje cayennepeper. 1 Boterham met beboterde zijde naar onder eropleggen. Op zelfde wijze overige boterhammen beleggen. Tosti’s in elektrischtostiapparaat of in broodrooster met tostiklem in 4 à 6 minutengoudbruin bakken.

Benodigdheden

Ingredienten

1/2 blik halve peren op siroop (à netto ca. 4,8 sneetjes Zaanse snijder,40 g smeerboter of margarine,225 g Kernhem (kaas),4 plakken rauwe (boeren)ham,snufje cayennepeper