Lentesalade met ei en peterselie

Bereiden
Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Intussen worteltjes van raapstelen snijden. Raapstelen wassen en in vergiet goed laten uitlekken. Amandelen in droge koekenpan goudbruin roosteren. Peterselie en bieslook fijn knippen.Eieren onder koud water laten schrikken, pellen en fijnhakken. Raapstelen fijn snijden. Erdoor scheppen: dressing, bieslook en peterselie. Op smaak brengen met zout en peper. Salade over vier borden verdelen. Ei en amandelen erover strooien. Serveren met verse toast en boter.

Benodigdheden

Ingredienten

2 bosjes raapstelen (ca. 200 g),2 eetlepels amandelschaafsel,2/3 zakje verse peterselie,2/3 zakje verse (knoflook)bieslook,6 eetlepels balsamico- olijfoliedressing,2 eieren,zout,(vierseizoenen) peper