Macaroni met boemboe ham en kaas

Boemboegroenten ca. 10 minuten weken in 2 dl kokend water. In grote pan ruim water aan de kook brengen. Zout en macaroni toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Korstjes van kaas snijden en kaas in kleine blokjes snijden. In wok of braadpan olie verhitten. Roerbakmix ca. 3 minuten roerbakken. Boemboe ca. 2 minuten meebakken. Macaroni afgieten en erdoor scheppen. Kaas en ham erdoor scheppen. Macaroni al omscheppend op laag vuur verwarmen tot kaas begint te smelten. Op smaak brengen met zout. Aan tafel ketjap (manis) erbij geven.

Benodigdheden

wok

Ingredienten

1 dikke plak jong belegen kaas (ca. 150 g),350 g macaroni,zout,1 bakje boemboe Sajoer Tjampoer (100 g Conimex),2 eetlepels roerbakolie,2 zakjes Chinese roerbakmix (250 g),2 pakjes hamreepjes (ca. 200 g)