Super cheeseburger

Bereiden
In kom mayonaise en mosterd door elkaarroeren. Sla schoonmaken, wassen en in dunne reepjes snijden. Komkommer entomaat wassen en met augurk in dunne plakken snijden. Augurkplakken halveren.In koekenpan met anti-aanbaklaag ontbijtspek op matig vuur in ca. 2 minutenuitbakken en op keukenpapier laten uitlekken. In koekenpan boter verhitten enhamburgers op matig vuur in ca. 8 à 10 minuten gaar en bruin bakken enhalverwege keren. Intussen grill voorverwarmen op hoogste stand. Broodjesopensnijden en met mosterd en mayonaise bestrijken. Sla, komkommer, tomaat,augurk en ontbijtspek over broodjes verdelen. Hamburgers en cheddar op broodjesleggen en onder grill leggen tot kaas gesmolten is. Broodjes dichtklappen endirect serveren.

Benodigdheden

keukenpapier

Ingredienten