Nectarine- en yoghurt-creme brulee

Voorbereiden
Bosbessen in zeef laten uitlekken. Nectarines wassen, halveren en pit verwijderen. Nectarines in plakjes snijden, plakjes halveren.

Bereiden
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Soufflévormpjes invetten. Allesbinder en crème fraîche goed door elkaar roeren. Yoghurt erdoor roeren. Bosbessen en nectarines over vormpjes verdelen. Yoghurtmengsel over vruchten verdelen. Basterdsuiker gelijkmatig in laagje over yoghurt verdelen. Vormpjes zo dicht mogelijk onder hete grill schuiven en suiker in ca. 3 minuten laten karamelliseren. Direct serveren.

Benodigdheden

soufflévormpjes (inhoud ca. 2 dl)

Ingredienten

8 eetlepels (gele of lichtbruine) basterdsuiker,1 eetlepel roomboter (om in te vetten),1 klein blikje bosbessen (200 g),2 nectarines,1 theelepel allesbinder,2 eetlepels creme fraiche (koude),2 bakjes (Griekse) yoghurt (koude à 150 g)