Paddestoelragout

Bereiden
Ui pellen en heel fijn snipperen.Peterselie fijn knippen. Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier en instukjes snijden. In wok boter verhitten. Paddestoelen ca. 2 minuten op hoogvuur roerbakken. Ui ca. 1 minuut meebakken. Op laag vuur peterselie kortmeebakken. Peper erboven malen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Wijntoevoegen en aan de kook brengen. Crème fraîche erdoor roeren.Ragout ca. 1 minuut zachtjes laten sudderen en bouillontablet laten oplossen.Serveren met rijst en broccoli.

Benodigdheden

keukenpapier,wok

Ingredienten

1 ui,1/3 zakje verse peterselie,1 bakje kastanjechampignons (250 g),1 bakje paddestoelenmelange (200 g),25 g boter of margarine,(versgemalen) peper,1/2 kruidenbouillontablet,1 dl halfdroge witte wijn,1 bekertje creme fraiche (2 dl)