Thaise vispakketjes

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Sjalotjes en knoflook pellen en in stuk aluminiumfolie wikkelen. Pakketje vlak onder hete grill leggen en sjalot en knoflook in ca. 30 minuten zacht laten worden. Intussen kabeljauwfilet in kleine stukjes snijden. Pepers wassen, schoonmaken en fijnsnijden. Eieren loskloppen. Koriander fijn knippen. Sjalot en knoflook in keukenmachine pureren. Oven voorverwarmen op 175 ºC of
gasovenstand 3. Sjalot-knoflookmengsel mengen met kabeljauw, rode peper, eieren, Thaise vissaus en koriander. Velletjes bakpapier (Ã 60 x 30 cm) dubbelvouwen en mengsel erover verdelen. Tot pakketjes dichtvouwen. Pakketjes in midden van oven in ca. 20 minuten gaar bakken.

Benodigdheden

keukenmachine,aluminiumfolie,bakpapier

Ingredienten

2 eieren,2 rode pepers,300 g kabeljauwfilet of schelvisfilet,5 teentjes knoflook,5 sjalotjes,5 takjes verse koriander,2 eetlepels Thaise vissaus