Tortilla met romige raapstelen

Bereiden
In pan 250 ml water aan de kook brengen. Intussen worteltjes van raapstelen verwijderen. Raapstelen wassen en grof snijden. Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Lage, wijde ovenschaal invetten. Raapstelen met weinig water 2 à 3 minuten koken. Intussen kaassauspoeder door kokend water roeren. Raapstelen in vergiet laten uitlekken en zoveel mogelijk vocht eruit duwen.Kaassaus en helft van kaas door raapstelen mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Tortilla’s vullen met raapstelen, oprollen en in ovenschaal leggen. Rest van kaas er dik over strooien. Sesamzaad erover strooien. Tortilla’s in oven schuiven en in midden van oven in ca. 12 minuten mooi goudbruin bakken. Serveren met frisse salade.

Benodigdheden

ovenschaal

Ingredienten

1 zakje kaassaus (50 g),150 g geraspte belegen kaas,zout,versgemalen peper,4 wraptortilla’s,2 eetlepels sesamzaad,4 bosjes raapstelen (ca. 400 g),1 eetlepel boter of margarine om in te vetten