Warme geitenkaas met portrozijnen

VoorbereidenEen hoge kom rozijnen, port en vanillesuiker door elkaar roeren. Rozijnen afgedekt op vol vermogen (700 Watt) in ca. 4 minuten verwarmen. Rozijnen uit magnetron nemen en laten afkoelen. Op smaak brengen met peper en snufje kruidnagelpoeder.Bereiden
In broodrooster brood roosteren. Met uitsteekvormpje 4 rondjes uitsteken. Op elk bord 1 broodrondje leggen. Geitenkaas in 4 stukjes snijden, op bord leggen en in magnetron op vol vermogen ca.30 seconden verwarmen.Warme geitenkaas op brood leggen. Portrozijnen ernaast scheppen. Garneren met walnoten.

Benodigdheden

uitsteekvormpje doorsnede ca. 6 cm

Ingredienten

75 g rozijnen,1 dl witte port,1 zakje vanillesuiker,(versgemalen) zwarte peper,mespunt kruidnagelpoeder,4 sneetjes witbrood,1 zakje walnoten,1 pakje Chèvre de Bellay (113 g)