Kabeljauw-garnalenschotel uit de oven

VoorbereidenKabeljauw in stukjes snijden. Helft van groenten inovenschaal leggen. Kabeljauwfilet en garnalen erover verdelen. Bestrooien metgemberpoeder, chilipoeder en zout. Afdekken met rest van groenten. Schotel totgebruik afgedekt in koelkast zetten.

Bereiden
Oven voorverwarmen op 175 °C ofgasovenstand 3. In kom eieren loskloppen met crème fraîche, peperen zout. Eiermengsel over schotel verdelen. Bestrooien met geraspte kaas.Schotel in midden van oven in ca. 30 minuten goudbruin en gaar laten worden.Serveren met stokbrood.

Benodigdheden

ovenschaal ca. 20 x 30 cm

Ingredienten

4 eieren,zout,1 theelepel gemberpoeder,1/2 theelepel chilipoeder,1 bekertje creme fraiche (200 ml),peper,75 g geraspte oude kaas,300 g kabeljauwfilet,1 bakje cocktailgarnalen (125 g),1 zak Thaise groentenmix (400 g)