Mexicaanse bonensalade met sugar snaps

Voorbereiden
Sugar snaps wassen en afhalen. In pan water met zeezout aan de kook brengen. Sugar snaps ca. 2 minuten onderdompelen in kokend water. Intussen van geitenkaas korstjes afsnijden, kaas in kleine blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Chilibonen laten uitlekken. Sugar snaps, chilibonen, maïs, paprika, ui en geitenkaas door elkaar scheppen.

Bereiden
Salade in twee kommen scheppen. Langs randen gedeelte van tortillachips steken. Salsa over salade scheppen. Rest van tortillachips apart erbij serveren.

Benodigdheden

Ingredienten

1 blikje chilibonen (400 g),1 groene paprika,1 rode ui,100 g harde Hollandse geitenkaas (stukje),fijn zeezout,100 g sugar snaps,1 blikje maïskorrels (150 g),1/2 potje salsa dip mild (à 300 ml),75 g tortilla chips