Limoen-kabeljauw met gebakken venkel

Bereiden
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.Limoen goed wassen en schilletjes van 1/2 limoen trekken.1/2 Limoen uitpersenen mengen met olie. Peterselie fijnhakken. Kabeljauw bestrooien met zout enpeper. In een koekenpan helft van de limoenolie verhitten. Vis aan beide zijdenin ca. 4 minuten lichtbruin bakken. Uit de pan nemen en warmhouden onderaluminiumfolie. Rest van de limoenolie verhitten en venkel al omscheppend inca. 3 minuten lichtbruin bakken. Peterselie toevoegen. Op smaak brengen metzout en peper. Op helft van bord bedje van venkel maken. Rijst ernaastscheppen. Kabeljauw op venkel en rijst leggen en bestrooien metlimoenschilletjes.

Benodigdheden

aluminiumfolie

Ingredienten

1 limoen,2 eetlepels olijfolie mild,2 takjes peterselie,150 g kabeljauwfilet,zout,(versgemalen) zwarte peper,50 g basmatirijst,1 bakje venkelrauwkost (125 g AH)