Pastrami met artisjokken-compote

Bereiden
Artisjokkenbodems laten uitlekken. 4 Artisjokkenbodems in vieren snijden. Rest van artisjokken in kleine blokjes snijden. Paprika wassen, schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Artisjokkenblokjes, paprikablokjes, 1 eetlepel olie en azijn door elkaar mengen. Op smaak brengen met zout en peper.In ander kommetje kruidenolie en rest van olie door elkaar roeren. Stukken artisjokkenbodems aan rand van bord leggen en elk vullen met 1/2 theelepel compote. Rest van compote in midden van bord leggen. Pastramiplakjes erop leggen. Kruidenolie druppelsgewijs over bord verdelen.

Benodigdheden

Ingredienten

1 blikje artisjokbodems (netto 185 g),1/2 kleine rode paprika,2 eetlepels olijfolie,1 theelepel rode wijnazijn,1 theelepel Italiaanse kruidenolie,zout,peper,80 g flinterdun gesneden pastrami (pakje à ca