Gevulde paprikas met spinazie-fetarijst

Bereiden
Rijst in ruim water ca. 8 minuten koken. Intussenspinazie in magnetron op vol vermogen (700 Watt) in ca. 3 minuten ontdooien.Spinazie in zeef goed laten uitlekken. Paprika’s wassen, halveren, zaadjes enzaadlijsten verwijderen. Paprika’s in schaal zetten. In magnetron ca. 3 minutenafgedekt garen. Feta in kleine blokjes snijden. Rijst afgieten. Spinazie enfeta door rijst scheppen, op smaak brengen met Season all. Mengsel in paprika’sscheppen. Paprika’s in magnetron afgedekt op vol vermogen in ca. 2 minuten warmlaten worden. Serveren met knoflooksaus.

Benodigdheden

Ingredienten

100 g feta,125 g notenrijst (pak à 250 g),150 g spinazie deelblokjes (diepvries),2 grote gele paprika’s,1 theelepel Season all-kruiden,1 dl knoflooksaus