Maaltijd mosterd soep met kaastoast

Grill voorverwarmen op hoogste stand. In ketel 1 liter water aan de kook brengen. Prei schoonmaken. Witte en lichtgroene deel van prei in dunne ringen snijden en in zeef doen. Kokend water over prei schenken.
Ciabatta’s halveren en dik besmeren met roomkaas. Zonnebloempitten en kaas erover verdelen. Ciabatta’s in oven in ca. 8 minuten licht goudbruin bakken. Mosterdsoep verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Prei toevoegen en in ca. 5 minuten zachtjes beetgaar laten worden in soep. Tuinkers boven soep van bedje
knippen. Soep serveren met ciabatta’s.

Benodigdheden

zeef

Ingredienten

2 mini-ciabatta’s,100 g verse roomkaas met kruiden,2 eetlepels zonnebloempitten,4 eetlepels geraspte lichtbelegen kaas (Goudse),1 pak romige mosterdsoep (a 400 ml),2 dunne preien,1/2 bakje tuinkers