Pitabroodjes met lamsvlees en tomatenrelish

Voorbereiden
Ui pellen en in dunne ringen snijden. In koekenpan 3 eetlepels olie verhitten en uiringen in ca. 6 minuten zachtjes goudgeel fruiten. Knoflook pellen en uitpersen. Tomaatjes wassen en in vieren snijden. Knoflook en kerstomaatjes aan ui toevoegen en ca. 3 minuten meefruiten. Op smaak brengen met zout en tabasco. Relish laten afkoelen

Bereiden
Lamsvlees in blokjes snijden en bestrooien met zout en peper. In koekenpan rest van olie verhitten en lamsvlees rondom in ca. 5 minuten rosé bakken. Intussen pitabroodjes roosteren in broodrooster en opensnijden.Pitabroodjes vullen met slamelange, helft van tomatenrelish, lamsvlees en rest van relish

Benodigdheden

Ingredienten

enkele druppeltjes tabasco,zout,1 bakje cherrytomaten (250 g),1 teentje knoflook,5 eetlepels (olijf)olie,1 ui,350 g magere lamsboutlapjes,peper,4 pitabroodjes,1 zak rocket slamelange (75 g)