Couscous met shoarma en sperziebonen

Bereiden
In pan 250 ml water aan de kookbrengen. Couscous erdoor roeren en ca. 5 minuten van vuur af laten staan.Intussen ui pellen en in ringen snijden. In wok 2 eetlepels olie verhitten enop hoog vuur shoarmavlees al omscheppend in ca. 2 minuten bruin bakken. Ui ensperziebonen erdoor scheppen en ca. 2 minuten al omscheppend meebakken.Chilisaus en 1 dl water erdoor roeren en geheel ca. 3 minuten laten sudderen.Intussen rest van olie aan couscous toevoegen. Couscous nog ca. 2 minutenzachtjes verwarmen en met vork rul maken. Couscous in twee diepe bordenscheppen. Shoarma met sperziebonen op smaak brengen met zout en peper en opcouscous scheppen.

Benodigdheden

wok

Ingredienten

1 rode ui,150 g couscous,3 eetlepels (olijf)olie,200 g shoarmavlees,1 zakje panklare sperziebonen (250 g),4 eetlepels chilisaus (flesje),zout en zwarte peper