Baconburger met pittige ananassalsa

Voorbereiden
Ananas schillen, harde kern verwijderen en in blokjesvan ca. 1 cm snijden. Limoen schoonboenen en schil er dun afraspen. Limoenuitpersen. In grote kom gembersiroop, limoenrasp en -sap door elkaar roeren,koriander erboven fijn knippen en op smaak brengen met zout en peper.Ananasblokjes aan marinade toevoegen en door elkaar scheppen. Ananas afgedektca. 1 uur laten marineren.

Bereiden
Sla schoonmaken, wassen en in dunne reepjes snijden. Inkoekenpan met anti-aanbaklaag bacon op matig vuur in ca. 2 minuten uitbakken enop keukenpapier laten uitlekken. In koekenpan boter verhitten en hamburgers opmatig vuur in 8 à 10 minuten gaar en bruinbakken, halverwegekeren.Broodjes opensnijden en met mayonaise bestrijken. Sla over broodjesverdelen, hamburgers, bacon, en ananassalsa erop leggen.

Benodigdheden

keukenpapier

Ingredienten