Rocketsalade met citroenkip

Bereiden
Citroen schoonboenen en 1 theelepelschil er afraspen. Citroen uitpersen. In diep bord dressing, citroensap engeraspte schil door elkaar roeren. Kipfilet in dunne plakjes snijden, doordressing wentelen en ca. 6 minuten laten staan. Intussen in pan met weinigwater en zout aardappelplakjes in ca. 4 minuten beetgaar koken. Avocadoschillen en in plakken snijden. Aardappelplakjes afgieten. Sla enaardappelplakjes over twee borden verdelen. Hierop plakjes avocado en kipfiletleggen. Rest van dressing erover sprenkelen en bestrooien metpeper.

Benodigdheden

Ingredienten

1/2 citroen,1 bakje mosterd-honingdressing (100 g AH),1 kipfilet fumé (ca. 180 g),1/2 zakje aardappelgolfjes (450 g),1 rijpe avocado,zout en (versgemalen) zwarte peper,1 zakje rocket slamelange (75 g)