Gevuld Indiaas brood uit de kom

Voorbereiden
Paksoi in reepjes snijden, wassen en laten uitlekken. Gember schillen en fijnsnijden. Yoghurt en chutney door elkaar roeren. Koriander erboven fijn knippen en erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Naanbroden doormidden snijden en aan opengesneden kant tot zakje insnijden.

Bereiden
Grill voorverwarmen op hoogste stand. In pan 1 eetlepel olie verhitten. Gehakt met gember en komijn rul bakken, op smaak brengen met zout en peper. In grote braadpan of wok rest van olie verhitten en paksoi al omscheppend ca. 3 minuten bakken. Naanbroden met water besprenkelen en onder grill ca. 2 minuten bakken, halverwege keren. Naanhelften vullen met lamsgehakt en paksoi. In vier kommen elk 2 gevulde naanhelften zetten. Chutneysaus erbij serveren.

Benodigdheden

Ingredienten