Ratatouille met kipreepjes en kaaspuree

Bereiden
Kip in reepjes snijden. Aardappelpureebereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan of wok olieverhitten en kipreepjes op hoog vuur ca. 2 minuten roerbakken. Kip uit panscheppen en in achtergebleven olie ratatouillegroenten ca. 4 minutenroerbakken. Groenten op smaak brengen met zout en peper. Tomato frito doorgroenten scheppen, kipreepjes op de groenten leggen en afgedekt ca. 4 minutenop laag vuur laten stoven. Kipreepjes door groenten scheppen en puree erbijserveren.

Benodigdheden

wok

Ingredienten

zout,1 zakje ratatouillegroenten (400 g),2 eetlepels (olijf)olie,1 pak aardappelpuree met kaas (128 g),350 g gemarineerde kipfilet,4 eetlepels tomato frito Italiaans gekruid,(versgemalen) peper