Sieradensalade

Bereiden
Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Intussen komkommer wassen, overdwars halveren en in plakjes snijden. Kip in stukjes snijden. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Elke kaasplak in 5 driehoekjes snijden. Maïs, doperwten en zilveruitjes laten uitlekken. Eieren pellen, overdwars halveren en in plakjes snijden.Alle ingrediënten, behalve kaas en dressing door sla scheppen. Salade over vier borden verdelen en dressing erover sprenkelen. Kaasdriehoeken als kroon op midden van salade zetten. Serveren met stokbrood.

Benodigdheden

Ingredienten

1 bakje Thousand Island dressing (100 g),1 zakje friséesla (200 g gemengd),80 g zilveruitjes zoetzuur,1 blikje doperwtjes extra fijn (200 g),1 blikje maïskorrels crispy (150 g),4 plakken kaas (à ca. 1/2 cm dik),3 tomaten,1 kipfilet fumé (ca. 150 g),1 komkommer,2 eieren