Salade van bietjes met koude knoflookaardappeltjes

Bereiden
Bieten schoonmaken en in blokjessnijden. 1 Eetlepel kruidenolie van feta en balsamicoazijn door elkaar roeren. Bietblokjes bestrooien met zout. Balsamicomengsel erover schenken. Ca. 5minuten laten intrekken. Aardappeltjes in weinig water met zout in 5 à 8minuten gaar koken. Afspoelen met koud water en droogdeppen met keukenpapier.Intussen ui pellen en in smalle ringen snijden. Op midden van bord bedje vanuiringen maken. Bietblokjes erover verdelen. Fetablokjes over bietblokjesverdelen. Knoflooksaus door aardappeltjes scheppen en bij saladeserveren.

Benodigdheden

keukenpapier

Ingredienten

1 volle eetlepel feta in kruidenolie (300g Apetine,100 g gekookte bieten,1/2 eetlepel balsamicoazijn,1/2 zak aardappelgolfjes (450 g),1/2 rode ui,zout,1 2 eetlepels knoflooksaus