Groenteballetjes met Chinese boontjes en noedels

Bereiden
Noedels bereiden volgensgebruiksaanwijzing. Intussen in wok olie verhitten. Balletjes al omscheppendca.4 minuten op middelhoog vuur bakken. Balletjes uit pan scheppen en inaluminiumfolie warmhouden.In achtergebleven olie sperziebonen op middelhoogvuur ca. 3 à 4 minuten roerbakken. Op smaak brengen met tuinkruiden enzout. Ketjap toevoegen en ca. 1 minuut al omscheppend doorwarmen.Noedels overtwee borden verdelen. Groenten erop scheppen en balletjes eromheenleggen.

Benodigdheden

aluminiumfolie,wok

Ingredienten

2 eetlepels tuinkruiden op olie (potje),200 g gebroken sperziebonen (diepvries),1 bakje vegetarische groenteballetjes (200 g),2 eetlepels olie,150 g eiernoodles (zak 250 g),2 eetlepels ketjap manis,zout