Mexicaans tartaartje met rijst en bonensalade

Bereiden
Rijst met 1 dl water in schaal doen.Rijst afgedekt op vol vermogen ca. 2 minuten verwarmen. Daarna 5 minutenafgedekt laten staan. Intussen Mexicomelange laten uitlekken en mengen metdressing. In koekenpan olie verhitten. Tartaar bestrooien met seasoningmix enca. 3 minuten bakken, halverwege keren. Tartaartje warm houden onderaluminiumfolie. In achtergebleven olie rijst enkele minuten roerbakken. Veldslamet bonensalade over bord verdelen, rijst erbij scheppen en tartaartje eropleggen. Jalapeñosaus erbij serveren.

Benodigdheden

magnetronschaal,aluminiumfolie

Ingredienten

1 rundertartaartje,2 eetlepels (olijf)olie,1 bakje Thousand Island dressing (100 g AH),1 blikje Mexicomelange (140 g Bonduelle),100 g roerbakrijst,1 theelepel seasoningmix (potje),jalapeño pepper- Sauce,1/2 zakje veldsla